HR Manager Maria Kesseler

WHY

De ontwikkelingen en veranderingen volgen elkaar snel op waardoor het een uitdaging vormt om de kennis actueel te houden. Ik geloof in samenwerken en in eigen verantwoordelijkheid. Ik werk als generalist maar ook als specialist binnen organisaties met professionals in het veld van internationaal HR (arbeidsvoorwaarden, overeenkomsten, functionerings- en beoordelingssystemen, beloning en begeleiding bij ontslagzaken).

Ik geloof in een flexibele invulling van de opdracht zodat het bedrijf en ik beide van de voordelen kan genieten. Mijn doel is om een terrein te winnen voor HR bij de digitalisering en de groei van de internationale arbeidsmarkt. Door gebruik te maken van digitalisering als oplossing voor HR vraagstukken kan gerichter geadviseerd worden. Het is mijn overtuiging dat je door kennis te delen vaak tot nieuwe inzichten komt.

HOW

Ik wil een zo groot mogelijke impact creëren door vraaggericht te werken met een praktische inslag en deze koppelen aan een tactisch/strategische visie. Effectiviteit, output én plezier staat bij mij centraal bij het uitvoeren van een opdracht en gedrevenheid, positiviteit en integriteit zijn kenmerken die bij mij hoog in het vaandel staat.

Ik sta voor het telkens willen verbeteren en optimaliseren van het resultaat rekening houdend met de verhoudingen binnen de organisatie en kan kort en bondig helder maken wat de verbinding is tussen visie en realisatie.

WHAT

SVEA Connections biedt onafhankelijk en kostenbewust HR advies aan (internationale) bedrijven met werkzame professionals. Achter SVEA Connections bevindt zicht Maria Kesseler. Van oorsprong Zweedse met ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, medische technologie, partnerorganisaties en pakketservice – kunt u rekenen op professionaliteit.

WHO

Het bestuderen van menselijke interacties heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben nieuwsgierig en houd van leren. Deze interesse heeft mijn keuze bepaald voor de studie Human Resources Management. Daarnaast vormt het leven mij. Geboren en getogen in Zweden ben ik in 1994 naar Nederland verhuisd om mijn horizon te verbreden. Later afgestudeerd met een Bachelor in Human Resource management ben ik mij gaan specialiseren in Verandermanagement. De praktijk van het vak Human Resources heb ik eigen gemaakt door het doorlopen van alle HR facetten bij een destijds grote internationale speler in de financiële sector.

Het idee om als zelfstandig HR-consultant te starten begon in 2009. Mijn hart ligt bij vernieuwing en het vooruit blijven kijken. Vandaar uit ontstond de wens om zelf het optimale resultaat voor de klant te kunnen genereren. Ik geloof dat iedereen zijn eigen unieke talent heeft en op zoek moet gaan naar de plek waar dit het beste tot uiting komt. Ik geloof in de kracht van vriendelijkheid en dat HR een organisatie verder kan brengen door over de grenzen heen te kijken.