Organisatieontwikkeling

Wil jij de organisatie beter laten functioneren? De frisse blik van een ervaren externe adviseur werkt vaak doorslaggevend. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van performance management, het (her)inrichten van processen, een efficiency slag maken of voorbeelden van bruikbare interventies bij een gewenste cultuurverandering. Met de organisatiedoelen als leidend uitgangspunt ondersteunt SVEA Connections bij het concretiseren van jouw visie in een plan van aanpak. Vervolgens wordt doorgezet om de plannen daadwerkelijk door te voeren en de gewenste veranderingen geaccepteerd te krijgen.

Heb jij behoefte aan een sparring- of discussiepartner? Of wil jij ondersteuning in de gesprekken met management, ondernemingsraad en medewerkers? SVEA Connections schrijft het benodigde plan van aanpak in heldere taal.

Enkele voorbeelden:

  • TNT Express: Het doorlichten en vernieuwen van het HR beleid voor Internationale Lokaal Hires.
  • Rabobank International: Het vereenvoudigen en optimaliseren van de bestaande werkprocessen bij het Global Mobility Advies Team.
  • Schiphol Groep: Implementatie van HPO (High Performing Organization) en een evaluatie van het herontwerp van de organisatie.
  • Intertrust Group: Het ontwikkelen en implementeren van een 3-daagse cultuurtransformatie programma “Fit for the Future” na een bedrijfsovername.
  • Realisatie transformatie en personele integratie van medewerkers werkzaam bij de bankkantoren van Fortis en ABN AMRO N.V. in Nederland.

Wil je weten wat SVEA Connections voor je organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met Maria Kesseler: 06-15900832 of info@sveaconnections.com